torsdag 24 april 2008

Manuela sa...

Vill bara publicera Manuelas fina kommentar ifall ni inte har läst den:

Manuela sa...

Ej att förglömma: Efterfest på lördagsnatten (morgonen?) efter Blonde Redhead, med rödtjut och punk dj's. David Static drog med sig tjejerna, alla andra drog in regnet och Martina trodde att det var tjyvar. Lördag: GRAVEYARD i butiken! Ett Kite med minnesluckor. Delicato-bollar och kaffe.

Rundgång = kärlek!

den 14 april 2008 18:26



Tack Manuela! Rundgång + Manuela = Sant

Håkan, Zlatan och Danskar jag älskar er!

"Hej, det är David, ville bara berätta att det var en dansk inne precis och handlade för 1600:-"

Detta samtalet fick jag i onsdags medan jag jobbade på badhuset. Danskar jag älskar er, och ni verkar älska Rundgång!!! Vilken dag och dessutom avslutades jobbdagen med att Zlatan var brevid butiken, vilken grej för en fotbollsälskare som jag. Han var visst intervjuad av Reneé Nyberg för Kanal 5 eller nått, på vår innegård...

Och idag äntligen fick jag in lite nya vinyler och där var Håkans nya med, som förövrigt snart har sålt slut redan.

Imorgon är det lönefredag och Studio Möllan har fest hos oss.

På tallrikarna idag:
Vampire Weekend, These are powers (Deleted art nya släpp, KÖP!!!!), Samla mammas manna och självklart Witch (som kommer till Debaser på tisdag).

Vi ses imorgon
DL

tisdag 22 april 2008

Att grilla korv kl. 17.00 en tisdag eftermiddag, är ett perfekt sätt att glömma att man inte har sålt så bra under dagen. Solen sken och David och Martina tände eld i grillarna, en vegetarisk och en kött. Martina no. 2, Krets-Henrik, Sofie och Carro fick oxå lite korv.

David fick in lite nya skivor så vi lyssnade på Zoundz. Så har jag äntligen hittat en ny distributör så att jag kan, i princip, skippa min gamla som inte skicka skivor när jag vill...

Nä, har inte tid att sitta här vid datorn längre, måste göra bokföring, vill egentligen lägga mig har jobbat 8 dagar i sträck och har tre kvar innan jag är ledig hela helgen. Just nu lyssnar jag på Indian Jewelry, hoppas ni lyssnar på ngt lika bra. Kram från er lokala eller globala skivhandlare.

onsdag 16 april 2008

Vet ni...

att det finns de som jävlas med andra bara för att de kan

att det finns de som hjälper andra bara för att de kan

att flytta Som Ny till Rundgång var ett bra beslut

att träden i Malmö har börjat blomma

att man kan få hemskt ont av att sy för mycket

att vi inte har en klubb

Tuta i luren!

Mtina

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=156765300

måndag 14 april 2008

Efter en trist försäljningsvecka, när vi alla behövde pengar som mest, hyran måste ju betalas!!! Trots att det kom in en hel massa goa skivor, både nya och begagnade... Så blev det en fantastiskt fin konsertkväll på fredagen med Kite. Vilket ljud de fick till i sitt PA, bästa ljudet på Rundgång någonsin. Och så proffsiga med fantastiska låtar, ja det borde gå långt konstigt vore det annars. Missa inte deras släppefest på Debaser den 23dje maj, vi har självklart förfesten med konserter på Rundgång oxå... mer om det senare.

Iallafall så var lördagen en bra försäljningsdag...tur det.


Den här veckan har annars mest handlat om hänget på Rundgång, konstiga diskussioner som inte går att berätta om för de skulle nog misstolkas. Korros (Steso Songs) skivbolagsnamn har varit ett genomgående ämne för spåning. Martina har haft syverkstad vilket har skapat en intim och mysig atmosfär.

I högtalarna den här veckan har det skorrat mycket progg typ Gong och Magma. Martina har en viss förkärlek till långa intrumentala psych låtar, vi är impade, inte så många tjejer som går igång på det annars tyvärr. Jag har som vanligt försökt att spela så mycket synth och elektroniskt som får plats. Man 2 Man - Male Stripper har vi diggat, framför allt för omslaget... Och så veckans musiknyhet: S-Express är tillbaka med en tolva på Kitzuné, en bra sådan oxå. - Synd bara att de inte samplade sitt gamla: s-express, s-express, s-express, tyckte Jakob. David fick in nya punkskivor så det lyssnade vi oxå på, Tampere SS, Koro, Victims och Masshysteri...

Nästa vecka (den är redan här) kommer jag nog förmodligen att äntligen få in alla de nya skivor som jag har väntat på. Vem vill inte ha Håkan Hellströms nya på vinyl? Det vill jag iallafall, så det så!

Kram
Dennis