fredag 18 juli 2008

Rundgång 4 år


Sitter på mitt halvtids dagjobb och inser att jag inte har bloggat på bra länge. Här händer det inte så mycket så tid till att skriva har jag. Däremot på Rundgång händer det något varje dag.

Tänkte berätta om vår 4-års fest som vi hade i helgen. Inne i Folkets Park på den något tveksamma restaurangen Far i Hatten gick det av stapeln. Far i Hatten har en perfekt plats mitt i parken, men maten som erbjuds där är inte av bästa gormet kvalité. Men Malmö kommun bjöd in oss att fixa en kväll i sommar. Så vi passade på när vi ändå firade 4 år.

Och vilken kväll det blev!!! Fullsatt!! Det har aldrig hänt innan där. Rekord i baren! Vi var ca. 400 pers inkl. alla. Tänk er all den kärlek vi fick från så många människor, har någon skivaffär i Malmö någonsin haft så mycket anhängare som älskar dem? Ahrm och Maeds Dominos på scen var fruktansvärt bra. Drunken Buffons och Do the Math bakom skivspelarna spelade allt det där som vi älskar.

David gjorde kvällen till ära en Melondrink, alltså hällde vodkan direkt i melonen....
och fulla blev vi alla, riktigt fulla blev vi alla efteråt..... Håkan cyklade rakt in i rökzonen utanför Jeriko...Dennis (jag) rusade in på Jeriko och kramade om Kristian (Kitte) mitt i en låt under deras livespelning med Kite....Håkan dansade så vilt på dansgolvet att han ramlade över scenen och höll på att välta Kites utrustning (efter spelningen)...sedan fortsatte vi på efterfest hos Niklas till kl. 6 på morgonen...minns bara att vi lyssnade på Dire Straits "Money for nothing" på extrem volym strax innan vi gick hem!!!


Ja så kan det gå om man hänger med oss, Rundgång är Malmö, Rundgång är bäst!!!! Utan Rundgång kunde vi lika väl flytta till Pajala.

Nu ryktas det om ännu en ny skivbutik i Malmö, jag hoppas att det inte kommer att skada oss för då blir vi arga, riktigt arga. Vi har ju faktiskt inte råd att förlora en enda krona till någon annan. Och vi tänker inte ge upp...på många år....

Kram och tack till alla som festade med oss på Far i Hatten. Nästa fest är i kväll på Retro, och nästa helg är det Möllevångsfestivalen, fan livet leker för Rundgång och dess anhängare!!!

Er egna älsklingsvinylgubbe!
Dennis