söndag 7 juni 2009

Första spelningen på Rundgång sen i augusti-08


Så blev det då dax för spelning igen. Vi har medvetet skippat detta under en längre tid. Det blev helt enkelt för mycket av det goda ett tag och vi behövde en paus. Men när Apa State Mental frågade oss för en vecka sedan så kunde vi inte säga nej. Och tur var väl det för tusan var kul det var.

Vi har bestämt sen innan att nu får det fan bli lite spelningar i sommar i eller utanför butiken. Tanken i lördags var att ha spelningen utanför men med sveriges sommar väder så ja...det fick bli innomhus. Aporna gjorde ett nedtonat gig med stående trummis och enbart två gitarrförstärkare, och det räckte långt. Anledningen till spelningen var att de har släppt en ny skiva och då även på vinyl den här gången. En mycket fin skiva tycker jag.

Mer spelningar som är inbokat finns inte men under Möllevångsfestivaldagarna kommer det hända nått iallafall + att Fy Fan vill göra en spelning oxå... Annars är det ju vår klubb på Babel i sommar som gäller. Fyra datum med fina band inbokade: Mono Stereo, Extended HeadS, Sonjagon och Noe Spagato (NOS), missa nu inte detta!

Det är söndag efter en hyfsat bra försäljningsvecka, sitter och lyssna på Radiohead eftersom Tom i This is head har pratat så mycket om dem på senare tid, perfekt söndagsmusik.

//Dennis

måndag 1 juni 2009

Tänk om...

Jag sitter här, det är måndag och högen med fakturor bör betalas...men det finns ju inga pengar att betal med, ok får ta av min kredit (som snart är tömd). Så går jag in på facebook, titta till Rundgångsgruppen lite och så plötsligt slog det mig. Det finns 765 medlemmar i gruppen, alltså människor som måste gilla det vi gör och som kan tänka sig att handla hos oss och så... Förr i tiden allstå för 4-5 år sedan så förde jag och Åsa statistik över det mesta, jag minns att det alltid var 100:-/kund i snitt varje månad i två år och jag tror säkert att så är fallet fortfarande...tänk då att alla dessa 765 pers hade varit våra regelbunda kunder varje månad...ojojoj då skulle Rundgång kunna bli exakt det som jag vill att det ska bli....tänk om...

Är hemma idag, sjuk. Lyssnar på nån Libraryskiva som jag fick av Erik..mycket fin elektroniskgodis.