torsdag 25 februari 2010

Nästa torsdag...en helt vanlig dag i Malmö...

Hoppsan, oj oj oj, den 4 mars, eh jaha!?

Jo, Yeasayer spelar på KB, men jag har ju redan bokat en kväll på Babel, skit oxå eller..? Nej, va fan folk vill väl gå på allt, kom igen! Dag För Dag på Debaser samma kväll...hmm. U.s. Girls vill ev. spela på Babel också...

Så här började det:

Alla pratar om Malmöscenen, den nya heta som är varje musikjournalist våta dröm. Men ni som bor i Malmö kanske undrar vad detta är för scen och vilka band som ingår i den? Jag skulle vilja säga att först och främst så finns den, den är inte bara ett journalistiskt påhitt. Några band som ingår är ju definitivt This Is Head, Ved, Vidderna, Won, Skeppet och Fredrik. Med skivbolag som vårt egna Psychic Malmö men även Rev/Vega, Lugnet och Kosmisk Väg. Det senare drivs av Skeppet.

Varför tar jag nu upp detta i ett liveevent och låter som om det vore min blogg? Jo, jag har nämligen bokat två av dessa fantastiska Malmöband till Babel, Fredrik och Skeppet.

Förvirrat? Då är det nog bara till att gå ut på torsdagen, gå till alla ställerna och se alla bra band. Malmöfestivalen tar er i brasan!

Skeppet låter så här fint:




Fredrik låter så här fantastiskt:


torsdag 18 februari 2010

Rundgång på Babel!

Nu är jag i full gång med att köra band på torsdagar på Babel igen. Ikväll spelar Mono Stereo och Stars In Coma!



Facebook event här!