tisdag 30 mars 2010

1 månad har gått!

Ni har kanske märkt att jag inte varit så närvarande den senaste tiden. Varken i butiken eller på bloggen eller i utelivet. Men jag har inte varit hemma, jag har jobbat som teatertekniker åt en teatergrupp som heter 123 Schtunk. En månad har nu gått och jag har en månad kvar, fast nu är det speluppehåll över påsken. Jag måste erkänna att det har varit skönt att vara borta lite och göra nått helt annat för ett tag, få lite perspektiv på tillvaron och kunna fundera lite över framtiden och hur jag vill ha det i mitt liv...inget jag tänker avslöja här men ändå. Dock har det varit jobbigt att vara ifrån min kärlek, jobbigare än vad jag trodde att det skulle bli. Men jobbet är skitkul, fantastiska människor att jobba med, dock är det inte så kul att sitta där på ett hotellrum nånstans i Sverige helt ensam och uttråkad och samtidigt veta att alla vänner hemma i Malmö är ute och roar sig och tittar på bra band. Men men...en månad kvar som sagt och sen kommer jag ju förmodligen att sakna turnerandet också...det är ju så vi människor fungerar.
Ni blir säkert skeptiska när ni ser att det är clowner som spelar (om ni nu inte har sett en föreställning redan), det var jag också första gången jag skulle se dem. Det var pjäsen Romeo och Julia och min vän Jenny Nilsson var med och spelade. Men jag lovar er, jag har aldrig skrattat så mycket i 2,5 timmar i sträck någonsin!

En kommentar från gästboken på Schtunks hemsida:

"Genialt upplägg !!!... Tjeckovs eftertänksamma "Onkel Vanja" presenterat med ansokten tillhörande Clowner...bara där hur en tungt text kan lättas upp... Går ju inte se in i en Clowns ansikte någon längre stund utan att dra på smilbanden : O ) Genialt !! att dra med publiken aktivt...inte ge oss chansen att slappna av....då kanske det är mot mig era blickar dras mot... Ni lyckas spinna på tillfällets situation o driva pjäsen framåt genom skratt.. Genialt att ha sufflören Dennis för att komma tillbaka till den röda tråden...kanske en nödvändig.... "konstpaus" ...." -Carina

Inga kommentarer: