onsdag 4 januari 2012

Rundgång: Festen!Är det inte väldigt tråkigt med vinter i Malmö? Och visst känns det som en evighet till sommaren? För att få tiden att gå måste vi hitta på nått kul... Jag vet, Rundgångsfest! Varje sommar har vi ju den trevligaste årsfesten av alla, varför inte ställa till med nått liknande mitt i vintern också. Sagt och gjort, lördagen den 4 februari blir det fest i Babelkyrkan. Och som alltid när Rundgång bokar så bokar vi något av det bästa som Malmö har att erbjuda.

Captain Carpet & His Oriental Psychojugend - Vad fan är detta, undrar du säkert. Jo det är helt enkelt VED, världens bästa Malmöband som ibland byter skepnad och blir ett oriental-surf-partyband. Såg dem på Inkonst för någon månad sedan och lyckan var total! Garanterat fest och dans!

Vånna Inget - Det senaste i vågen av Malmöpunk/power-popband, de fick skivkontrakt innan de ens spelat live. Om du gillar Masshysteri, Invasionen, Terrible Feelings eller äldre band som Tant Strul och Pink Champagne så gillar du garanterat Vånna Inget.

Dun Dun - Magnus Sveningsson från The Cardigans satte ihop detta band för nått år sedan och jävlar vad bra gjort! Med Erica Rosén och Christine Owman i bandet så kan det inte gå fel, lägg sen på referenser som tidiga Verve och Spiritualized, så har du det perfekta shoegazer/indierockbandet.

Är sjukt nöjd med denna line-up men för att lägga till en prick över i:et eller toppa laget så har jag bokat 4 av Malmös bästa dj:s också.

Freaks 'n' Geeks håller vanligtvis till på Debaser och skulle jag lista vad de har bokat under alla år skulle du tappa hakan eller skägget.
Madeleine och Sanna som driver klubben spelar alltid bästa mixen och denna kväll har jag bestämt att de får härja fritt i baren. Kommer bli extremt kul!

Mathias och Erik från klubbarna Spasm och Who put the bomp är Malmös bästa nörddj:s. Deras skivsamlingar är de roligaste att bläddra i och deras dansgolv är de roligaste att vara på! Mathias är även en del av Babelklubben Tricks/Tricks/Tricks och Erik var med och startade The Space Between och drev klubben Moroder med mig.

Detta blir en kväll att minnas!
/Dennis - Rundgång

Rundgång - Festen!
Lördag 4 februari
Babel
21.00-03.00
Live: Captain Carpet & His Oriental Psychojugend, Vånna Inget, Dun Dun
Dj's: Freaks 'n' Geeks, Spasm
100:-
Kommer finnas ett fåtal earlybirdbiljetter för 80:- på Rundgång.

1 kommentar:

Tim Broun sa...

Your store has been added to The Vinyl District Record Store Locator app! Info here: https://www.facebook.com/tvdrecordstorelocator