tisdag 28 september 2010

Som en aldrig sinande ström...

Foto: Tiaz (Lugnet, Ved)

Fredagen och lördagen den 22-23 oktober, får ni boka in. Då är vi på Rundgång med och ställer till med fest och festival på Babel:

Som en aldrig sinande ström är namnet på två kvällar vi gör på Babel i höst. Två kvällar där åtta band spelar och spelas in. Två kvällar där vi firar en lös scen i Malmö som har kommit till på allvar i år och som spelas in för att ges ut på en livevinyl senare i år.

Vi firar tillsammans med Adrian Recordings, Babel, Deleted Art, Enkelt, Kosmisk Väg, Lugnet, Neosordo, Psychic Malmö, REV/VEGA och Solförmörkelse samt med klubbarna
...Music People och Tricks/Tricks/Tricks som tar över efter livebanden respektive kväll. Det blir två kvällar som samlar mycket av det bästa som Malmö har att visa upp.

SOM EN ALDRIG SINANDE STRÖM
MALMÖSCENEN LIVE // 22, 23 OKT // 2010. BABEL, SPÅNGATAN 38. 120 alt. 180 KR. (en dag alt. två dagar). 18 ÅR.

VED

THIS IS HEAD

NOE SPAGATO

VIDDERNA

SKEPPET

MF/MB/

BEAST

WON


Det verkar som att 2010 blir året då Malmö återigen har fått fokus. Det är inte bara mängder av bra band som spelar. Nu finns det vad som kan kallas en scen också. Visst, punkarna har sin, men nu har vi även en lösare scen av kreativa människor som spelar, ger ut och arrangerar för varandra utanför givna genregränser. De finns en röd tråd som inte är så lätt att beskriva, men även en gemensam nämnare i butiken Rundgång, skivaffären som efter sex år blivit en naturlig samlingsplats för alla typer av musiker och musikälskare.


En fråga gick ut till åtta i högsta grad aktuella band om de ville vara med och spela ihop och sen bli släppta på skiva. Alla åtta svarade ja, och nu är vi snart där. En tvådagarsfest som bara handlar om livemusik. En fest med band som alla släppt skivor i år!

Mer info här på Facebookeventet.

Inga kommentarer: