onsdag 22 september 2010

Tricks på fredag!

Rundgångsklubben Tricks/Tricks/Tricks intar än en gång Babel. Den här gången i samarbete med Full Pull. Missa nu inte detta på fredag. Mexico-electro/body/techno. Hårt, märkligt och Börft doftande...

Aguayo har de senaste åren varit en av de mest spännande artisterna på technoscenen där han med egensinnig rytmik och en viss dos humor lyst upp släpp p...å Kompakt och Soul Jazz.

FACT magazine rankade hans debutalbum från 2005 som en av 00-talets viktigaste skivor och hans senaste “Ay Ay Ay” var en av de tio bästa skivorna förra året enligt Resident Advisor.

När herr Aguayo startat sitt eget bolag Cómeme fogar han samman den minimala technon med latinamerikansk disco. Förutom den egna musiken släpps också den i Mexico City härjande Rebolledo som med en blandning av techno, disco och avant-pop har samarbetat med bland andra Superpicher under sitt alias Pachanga Boys. Till Babel kommer även den i Chile hemmahörande DJ Diegors, som jobbar bäst med caribbean electro.

Cómeme är vad doktorn beordrar för hjärta, mage och ben 2010. T/T/T och Full Pull går aldrig emot en ordinering och ej heller ska ni.

VAD: TRICKS/TRICKS/TRICKS & Full Pull pres. Matias Aguayo (DE/CL), Rebolledo (MX) & DJ Diegors (CL)
NÄR: Fredag 24e September 23:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
LIVE/DJs i kyrkan: Cómeme — Matías Aguayo (DE/CL), Rebolledo (MX) & DJ Diegors (CL)
DJs i baren: TRICKS/TRICKS/TRICKS
ENTRÈ: 85 kr + 15 kr i förköpsavgift. Förköp på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18). 100 kr i dörren. Full Pull Festival Pass gäller.
ÅLDER: 20 årInga kommentarer: