måndag 17 januari 2011

Gästlista på Trummor & Orgel?


På lördag blir det orgelfest på Babel. Trummor & Orgel kommer och spela upp, de följer en fin tradition av trummor och orgelband som vi har i Sverige och som startades med Hansson & Karlsson på 60-talet.

Som förband spelar Malmös egna trumochorgelduo Beast, eller duo? Nje de är faktist tre numera på scen, Tiaz från Lugnet och Ved spelar synt.

Nu har jag fått i uppdrag av Babel att lotta ut 3 gästlisteplatser, 3 personer som får ta med sig +1 vän.

Men för att kunna få en sådan plats vill jag ha en motprestation. Trummor & Orgel har med sig Ebbot från Soundtracks Of Our Life på sång. Min fråga till dig är nu:

Vem skulle du vilja se på gästsång med Beast???

Alla svar är möjliga, men bäst enligt Beast själva får gästlista. Beast är med andra ord jury.

Maila svar till: info@rundgong.se
Svaren postas här på bloggen och ni får svar via mail i god tid innan.

Mer info om kvällen:
"Trummor & Orgels meritlista rymmer tre fullängdsalbum, en EP, ett hundratal omsusade liveuppträdanden, filmmusik i storproduktioner som Allt Flyter och ett långvarigt samarbete med Ebbot Lundberg från The Soundtrack of Our Lives. Kort sagt är Trummor & Orgel älskade av såväl publik och kritiker som bransch och musikerkollegor. Det senaste albumet Visions som släpptes i november 2009 gav bandet en Grammisnominering.

Duon bildades hösten 2003 i Uppsala av bröderna Anders och Staffan Ljunggren. Med endast två instrument på scen skapar T&O tillräckligt med ljud för en fulltalig rockgrupp. Blandningen av jazzgrooves och rockriff känns helt naturlig och jazzigare inslag (från t ex den legendariske hammondpionjären Jimmy Smith och orgelsväng á la Brian Auger & The Trinity) blandas med rockigare uttryck hämtade från sextiotalets psykedeliska guldålder.

Vi har utöver den fantastiska duon möjligheten att erbjuda den unika konstellationen med Ebbot som magisk touch. Oavsett om duon spelar på egen hand eller med Ebbot som gästsångare är publiken garanterad en upplevelse i absolut världsklass.

BEAST - Malmöduon BEAST som även de spelar med endast trummor och orgel gör overklig musik för verklighetens folk. En best som gör det repetetivt och dansant. En perfekt uppvärmning för vad som komma skall.

Konserten görs i samarbete med Fono Produktion. http://www.fonoproduktion.se/

VAD: Trummor & Orgel feat. Ebbot Lundberg (SE) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Lördag 22 januari, klockan 19:00–23:00, på scen 20:00
SUPPORT: BEAST (SE)
DJ: Cecilia Flink (Kristallen)
ENTRÈ: 165 kr + 15 kr i förköpsavgift. Förköp på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18). 180 kr i dörren."

Inga kommentarer: