onsdag 5 januari 2011

Vinn gästlista till Horse Meat Disco på lördag!


På lördag blir det discofest på Babel, jag spelar skivor tillsammans med Do The Math och Jonas Grönlund bl.a. Men det är inte det som är huvudnumret den här kvällen :) nej det är ju Horse Meat Disco, dessa Londonbor som inspirerar discoklubbar över hela världen just nu.

Jag har fått uppdraget att lotta ut tre gästlisteplatser, eller rättare sagt tre personer som får ta med sig en vän. 3x2 alltså!

Men för att få en sådan plats måste du svara på följande fråga och maila in svaret till info@rundgong.se. Sedan lotta jag ut bland de rätta svaren och du får mail på lördag morgon om du är en av de tre.

Fråga lyder:
Horse Meat Disco har släppt två discosamlingar på skivbolaget Strut Records, nu vill jag att du ge mig två andra titlar på skivor som Strut har släppt.


Mer info om kvällen:

Horse Meat Disco har på fyra år gått från att vara en undergroundklubb till att vara en institution för alla typer av danssugna, oavsett sexualitet. Varje söndag på The Eagle i södra London samlas homo-, hetro– och bisexuella, klubbkids, drag queens och fashionistor för att dansa sig svettiga sida vid sida. Vi kan bara drömma om nivån av galenhet en sådan kväll! Resultatet av all denna galenskap och uppmärksamhet har blivit en ...rad olika mixskivor på bland annat skivbolaget Strut. Fokus är disco och en cocktail av italo, klassiker, rymddisco och punkfunk.

Gänget har bland annat bjudit in och spelat sida vid sida med storheter som Prins Thomas, Dimitri from Paris, Maurice Fulton och Derrick Carter. Nu får de hjälp av våra egna. Bakom skivspelarna möter ni även Jonas From Falun, Dennis Lood och Do the Math. Vi räknar med en helt galen disco-stämning i kyrkan!

Nostalgi har varit ett välkomnande ord, speciellt kring jultider. Technotrion Headroom från Malmö regerade världen med sin livesetup bestående av 6 skivspelare och fenomenal mixteknik. Hyllade av alla de stora släppte Henrik Larsson, Niklas Ehrlin och Patrik Skoog (Agaric) skivor på egna bolag och de mest respekterade i världen, spelade på arenor för tusentals och röjde sönder småklubbar — Detta med sin otroligt drivande techno. Gruppen splitrades för flera år sedan. Resultatet blev houseduon Air Bureau samt Patrik Skoogs egna project Agaric med välkända skivbolaget We Are i spetsen. Vi har nu samlat de tre för att åter igen spela tillsammans, och vi med många andra har väntat på detta länge! Detta gör dom tillsammans med en annan känd Malmöprofil, Staffan Ehrlin, också kallad Slobodan, som tillsammans med Headroom utgjorde Malmös technoelit.

Varmt välkomna till en helt galen kväll med en helt galen line-up!

VAD: BABELS Premiärfest 2011 med Horse Meat Disco (UK)
NÄR: Lördag 8 Januari, 23.00–03.00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs kyrkan: Horse Meat Disco (Strut Records), Jonas From Falun (Oh Baby — I Like It Raw!), Dennis Lood (Rundgång, Tricks/Tricks/Tricks), Do the Math (Tricks/Tricks/Tricks, Spasm)
DJs baren: Headroom (Planet Rhythm), Slobodan (Planet Rhythm), Ida Sessions (Ich Robot)
VJ: Kristian Nihlén
ENTRÉ: 60 kr innan kl 24:00, sedan 100 kr.
ÅLDER: 20 år


Inga kommentarer: