måndag 7 mars 2011

Tävling: Tape & Ass på Babel.


Vinn gästlista +1

Den perfekta kombon Tape och Ass spelar på onsdag på Babel. Jag har fått i uppdrag att lotta ut 3 st gästlistplatser som då vadera får +1.

Klart du vill stå på listan och klart du vill se Tape och Ass.

Maila en lista på ditt bästa blandband. Max 10 låtar vilket betyder att ni skulle fylla ett C-30 kassettband om låtarna håller melodifestivallängden 3 min vadera :)

Maila den till: info@rundgong.se

Men vem vinner då? Ni med den intressantaste blandningen enligt mig såklart.

Ni får svar via mail på onsdag.

Lycka till!


Mer info om kvällen:
Med sin varma blandning av organiska och digitala ljud har svenska Tape tagit världen med storm. Trions spelningar brukar beskrivas som antingen strålande eller perfekta så gör er redo för en konsertupplevelse utöver det vanliga.

Bandet bildades 2000 och har sedan dess gjort sin alldeles säregna experimentiella folk-pop. Första skivan släpptes 2002 på skivbolagetHäpna. Sedan dess har man varvat skivsläpp med turnéer över större delen av världen både på egen hand och med artister som Bill Wells, David Grubbs, Tenniscoats, Ass, Efterklang.

Tänk dig att vakna upp när solens första strålar slår emot dina ögonlock. Det är mjukt, vackert och alldeles… alldeles… underbart. Tape hittar man någonstans mellan popens finaste ögonblick och konstmusikens vackra vågor.

Som supportASS till Tape ser vi Andreas Söderström Solo eller ASS som han kallar sig. Andreas Söderström har tidigare varit mer av en regissör än artist och har bland annat producerat och hjälpt El Perro Del Mar och Taken By Trees. Hans musik är fantastisk vacker och orginell och hämtar från både jazz och konstmusik och psykadelsk pop/folk. Väkomna in i Andreas Söderström och ASSfantastiska värld!

VAD: Tape (SE) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Onsdag 9 mars, klockan 19:00–23:00, på scen 20:00
SUPPORT: ASS (SE)
DJ: DJ IS OK (Deleted Art/High Five)
ENTRÈ: 80 kr i dörren.
ÅLDER: 13 år, efter 23.00 20 år
WWW: myspace.com/tapesthlm, tape.se , myspace.com/assmyass


Inga kommentarer: